Terug naar Blogs

Referentieprojecten

Bouwcenter is, met 75 vestigingen door het hele land en ruim 100 jaar ervaring, de grootste landelijke bouwmaterialenhandel van Nederland. Alle Bouwcenters zijn regionaal opererende familiebedrijven die zich onderscheiden in kennis en vakmanschap. Bij Bouwcenter vind je alle afbouwmaterialen onder één dak: van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot een uitgebreide tegelcollectie en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te bouwen.

Jouw project, onze expertise

Met onze ervaring en vakkundigheid zijn wij een betrouwbare leverancier voor de industrie en elke professional die werkt in de bouw. De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Zowel bij een landelijk bouwproject als bij een enkel dakraam staan wij voor onze klanten klaar.

Van kleinschalig tot groot bouwproject, bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres

Professionals uit de bouw weten ons te vinden, omdat wij een betrouwbare partner zijn voor ieder bouwproject. Van utiliteitsbouw tot woningbouw en renovatie tot verbouwing. Van grootschalig bouwproject tot kleine renovatiewerkzaamheden: bij ons ben je aan het juiste adres! Om je een idee te geven van onze expertise, laten wij graag een aantal referentieprojecten zien. Dé perfecte manier om te ontdekken dat wij de juiste partner zijn voor iedere bouwklus.